Osstem SmartBuilder titánháló, csontpótlás

Features of SBA SmartBuilder olyan speciálisan kialakított titánháló, amely alkalmas nagy volumenű csontpótlások (mind horizontális és vertikális kiterjedésben) kivitelezésére és paradontális lágyszövetek regenerációjára.

A nagy kiterjedésű csontpótlások biztonságos, hatékony és egyszerű kivitelezéséhez, az Osstem három típusú és több méretben választható, előre elkészített titánhálót kínál a csontpótlást végző orvosok számára, melyek a következőek:

Egy csontfal hiányossága esetén (pl. buccalis csontdefektus) történő csontpótlás,

Két csontfal hiányossága esetén (pl. buccalis és proximális csontdefektus) történő csontpótlás,

Három csontfal hiányossága esetén (pl. buccalis, proximális, lingvális csontdefektus) történő csontpótlás,

Előre tervezett, nagy mennyiségű és kiterjedésű csontpótlás esetén, a megfelelő típusú és méretű SmartBuilder megválasztásával, gyorsan és egyszerűen, minden további illesztés és formázás nélkül kerülhet rögzítésre a titánháló a tervezett csontpótlás területén.

A titánhálók egy interfész – vagy hosszabbító (Height) segítségével stabilan rögzíthetőek az Osstem implantátumhoz. A háló ilyen típusú fixálása, egyéb rögzítési elem hiányában, jelentős könnyítést ad a regeneráció utáni háló eltávolításához. Annak megfelelően pedig, hogy az orvos egy, vagy kétfázisú beavatkozás mellett dönt, lehetősége van gyógyuló sapkával (kétfázis), vagy ínyformázóval (egyfázis) zárni az implantátum feletti területet.

smartbuilder titánhálóA titánháló alkalmazásával, a transzplantáció teljes területén biztosított a vér és a növekedési faktorok szabad áramlása, mivel a SmartBuilder a membrán egész felületén ideális kialakítású pórusokkal rendelkezik. Az ívelt kialakítás, a megfelelő anyagmerevséggel kellően ellenálló a regenerációs idő folyamán fellépő rágási erőkkel szemben, és minimalizálja a csontpótló anyag migrációjának lehetőségét.

További részleteket a Osstem SmartBuilder titánháló, csontpótlás katalógusból tudhat meg.

Megszakítás