Implantátumok

Osstem Implantátumok, Osstem implantátum: Az Osstem az évek során több típusú implantátumot fejlesztett ki, ezzel biztosítva a legszélesebb megoldási alternatívákat minden típusú implantációra. A TS Rendszer az Osstem legújabb implantátum családja, mely birtokában van valamennyi, a mai implantológiában kívánatos modern technikai elemeknek, úgymint, kiváló primer stabilitás és azonnali terhelhetőség, Platform-Switching szolgáltatás, nyaki zárás (kónikus implantátum-felépítmény kapcsolat), gyors másodlagos (biológiai) stabilitás, csökkentett feszülés és minimalizált csontvesztés a kresztális régióban. Az Osstem TS implantátumok két bekezdésű menettel és speciális morfológiai kialakítással rendelkeznek, az implantálni kívánt terület csontminőségéhez igazodva. A két TS típus, a TS III (normál és kemény csontba) és a TS IV (puha csont) fúrási protokollja és eszközigénye nem tér el egymástól, alkalmazásuk során ugyanazt a műtéti kazettát használhatjuk! Az Osstem TS implantátumai kúpos lefutású, Bone-Level implantátumok, melyek magas kezdeti stabilitásra és korai biológiai stabilitás elérésére lettek tervezve. A TS családhoz tartoznak a TSIII. TSIII Ultra Wide és TSIV implantátumok.

Az Osstem TS implantátum egyedi tulajdonságai

  • A nyaki menetkialakítással csökkentették a feszülést és a csontleépülést a kresztális régióban, mely kiemelten fontos tényezője a hosszútávon sikeres és esztétikus fogpótlás elkészítésének!
  • Az implantátum morfológiáját és felületkezelését összehangolva, kimagaslóan magas érdességű és nagy implantátum felületet hoztak létre (átlagos Ra=2,8). Ez a megnövelt felület, azonos idő alatt nagyobb mennyiségű csontbeépülést és így gyorsabban kialakuló másodlagos stabilitást eredményez.
  • Az Osstem filozófiájában kiemelten fontos, hogy a sikeres beültetést, tökéletesen összehangolt és jól átgondolt protetikai elemekkel és technikai megoldásokkal segítse, így hosszútávon, kiváló esztétika kialakítása mellett tudja felmutatni a 98,8 %-os sikerességi arányt.
  • A TS implantátumok bizonyítottan magas primer,- és a gyorsan kialakuló másodlagos stabilitása alkalmassá teszi az implantátumot a korai 6 hetes funkcionális vagy akár az az azonnali terhelésre is. Ezt a csontminőség függvényében megtervezett és választható menetkialakítások mellett, a műtéti eszközök minősége, a fúrási protokoll és az implantátum morfológiájának jól átgondolt összehangolása is tovább segíti.
  • A TS implantátum család, a csontminőség függvényében két típusú menet,- és morfológiai tulajdonsággal bíró implantátumot kínál az orvosok részére. Az Osstem TS IV Implantátumok, a puha, gyenge minőségű csontszerkezetbe, míg az Osstem TS III implantátumok, az nagyon kemény vagy normál keménységgel rendelkező csontszerkezetbe ültethetők be.

A fentiekben felsorolt eredményeket kiváltó fejlesztések során, az Osstem Implantátumok, Osstem implantátum kutatói és fejlesztői felhasználták az implantológiában jelenleg általánosan elfogadott legmodernebb eredményeket és iránymutatásokat, amit ötvöztek a saját korábbi termékek továbbfejlesztésével és sokéves gyakorlati tapasztalatával.