K3 fogászati kezelőegység

k301A világ egyik vezető implantátumgyártójától, az Osstemtől érkezik egy olyan fogászati egység, amely intelligens technológiát használ fel, hogy egyszerű, mégis pontos kezelést nyújtson a csapat kényelme érdekében.

A K3TM Healing Unit szék mindent tartalmaz, amire számíthat egy funkciógazdag, modern széktől. A szék elegáns, mégis ergonómikus kialakítása – kompakt mérete és moduláris forma tényezője révén – ideális kiegészítővé teszi a különféle klinikai beállításokat. Az állítható magasság-szabályozással és az asztal sima mozgatásával a K3 szék optimális pozícionálást tesz lehetővé mind az orvosok, mind az asszisztensek számára.

A jól felszerelt műszertálca (Dr. Table néven ismert) 4,3 hüvelykes színes LCD-kijelzővel, széles asztallal, egérpaddal, diagramtartóval rendelkezik – mindezt az optimális hozzáférés érdekében. Az egyedi vezérlőpanelbe (szomszédos műszertartóval) ízlésesen elrendezve a lámpakapcsolót, a víz öblítő kézidarabot, az RPM beállítást és az időzítőt lehet beállítani.

k303

Legfeljebb három fordulat / perc beállítást vezérelhet és beállíthat, a nagy sebességű kézidarab pedig 2000 – 40 000 fordulat / perc sebességgel vezérelhető. Az LCD-kijelző egy pillantással nyújt részletes információkat vonzó 3D animációval. Egy gombnyomással a kezelő könnyen átválthat a Film Viewer funkcióra, amely lényegében az egész LCD kijelzőt fehér háttér világítássá változtatja az intraorális film megjelenítéséhez.

k307

Az asszisztens asztal elforgatható oldalsó asztallal rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében. A vastag, cső alakú kialakítás lehetővé teszi a stabilitást és a széles üveg-köpős tartályt, amelyek együttesen elősegítik a beteg kényelmét és a könnyű hozzáférést. A kettős érzékelővel ellátott vízellátó rendszer pontosabb vízmennyiség-szabályozást tesz lehetővé.

A nagy teljesítményű hidraulikus rendszerrel a páciens szék önálló egységként szilárdan földelve marad, így nincs remegés és zajos vibráció a szék magasságának beállítása során. A széles háttámla, az ülés és a fejtámla tovább növeli a beteg kényelmét. A rugalmas fejtámlát úgy tervezték, hogy a kényelmes legyen és a magasságot könnyen be tudja állítani az egygombos és a terhelésmentes vezérlő funkciókkal.

k304

A K3 szék az élvonalbeli innovációt képviseli. A kezelő egységet személyre is szabhatja a gyakorlati igényeknek és a kezelő igényeinek megfelelően, opcionális kiegészítőként különféle kárpitozási színek, fogászati lámpák és kiegészítők (beleértve a fogászati széket és a lábvezérlőt) is kaphatók.