Fogpótlás

Egyetlen hiányzó fog pótlása

Missing1Amennyiben csak egyetlen hiányzó fog pótlására van szüksége, az Osstem implantátum egy szinte tökéletesen természetes megoldást jelent, sokkal hatékonyabb alternatívát képviselhet a hagyományos hídpótlásokhoz képest. A hagyományos hídpótlások esetében mindkét szomszédos fogat le kell csiszolni az új híd felhelyezéséhez. A híd alatt bekövetkező folyamatos csontpusztulás következtében esetleg meglazulhatnak a megtámasztásra használt fogak, s el is veszíthetjük azokat. Az Osstem implantációs rendszer olyan megoldást is lehetővé tesz, hogy a fogászati implantátummal csakis a hiányzó fogat pótoljuk, miáltal megelőzzük a csont leépülését, s hosszabb egészséges élettartamot biztosítunk a szomszédos saját fogak számára.

Részleges műfogsor helyett híd

Missing3Rágófog hiány esetén kivehető részleges műfogsor helyett rögzített pótlás, vagyis híd készíthető, ami kényelmesebb és könnyebben kezelhető, mint a kivehető pótlás. Ha Önnek néhány egymás mellett lévő foga hiányzik, akkor az Osstem implantációs rendszer megoldási lehetőséget biztosít fix hidak készítésére. Megszabadulhat a fogsorragasztóktól, a fémkapcsoktól és a hagyományos protézisek egyéb ismert kellemetlenségétől. Az implanációs fogpótlás segít a csontstruktúrák sorvadásának megelőzésében s az Ön jelenlegi arcvonásainak hosszútávon történő megőrzésében.

Teljes, kivehető, fogpótlás, körhíd

Az implantációs fogpótlás révén elkerülhető a sokak számára az öregséget jelentő kivehető pótlás viselése. Többféle technikai megoldás is lehetséges melyet a páciens és orvosa közösen beszélnek meg. Fogatlanság esetében már kisszámú implantátummal olyan műfogsor készíthető, amely nem mozdul el rágás vagy beszéd alatt. A foghiányos állcsontgerinc állapotától függően, adott esetben több implantátum behelyezésével akár híddal is pótolhatók a hiányzó fogak. Azáltal, hogy komfort- és biztonságérzetet nyújt beszéd és rágás közben, megkönnyíti a társas kapcsolatok fenntartását.

Stéges (Dolder), kivehető, teljes fogpótlás

A teljesen fogatlan alsó állcsont ellátásának egyik lehetősége a négy speciális Osstem implantátum segítségével. A fogpótlás Dolder-féle merevítőrudas rögzítéssel készül, mely stabil rögzítést ad, elősegíti a hatékony szájhigiéniát.

MissingdolderMisimplants_steg3

 

Gömbfejes, kivehető rögzítésű fogsor

A fogászati implantátumok képesek az instabil protézisek stabilitását is biztosítani. A rosszul illeszkedő fogsorok kihatnak az Ön táplálkozására, beszédére, s megjelenésére egyaránt. Végre Ön bármely szituációban magabiztosan ehet, nevethet és mosolyoghat. A fogpótlás az implantátumokon stabilan rögzül, s megnő a komfortérzet, valamint a fogsor élettartama.

Ball2Ball1

 

Rögzített körhíd

MissingbridgeHa elegendő csontja van, vagy csontpótlással a hiányzó állcsont pótolható, akkor lehetőség van rögzített, nem kivehető fogsorpótlásra. Ez a megoldás valóban természetes érzést és komfortot biztosít Önnek. Ha Önnek szüksége van tökéletes esztétikai megoldásra, akkor ez a körhíd készülhet cirkóniumból, ami igazán természetes fogak hatását kelti.

Megszakítás