is3-kit-parts-1

Az IS3 Osseointegration Monitor a Hiossen, Osstem és egyéb implantátumokkal objektív és pontos méréseket tesz lehetővé az implantátum stabilitásának meghatározásához. Segít eldönteni, hogy az azonnali terhelés-e a legjobb megoldás a páciens számára.

Hogyan működik?
Az IS3 Osseointegration Monitor az RFA technikára támaszkodik. A rezonanciafrekvencia-analízis (RFA) egy olyan módszer, amely több mint 20 évvel ezelőtt került bevezetésre, lehetővé teszi az orvosok számára, hogy meghatározzák az implantátum stabilitását. Az IS3 rendszer egy, az implantátumhoz rögzített érzékelővel rendelkezik. A rezgés frekvenciáját felveszi az eszköz, és az eredményeket numerikus ISQ-érték vagy Implant Stabilitási hányados reprezentálja.

is3-for-web

Optimalizált betegellátás
Az ISQ mérési skála 1-99 között van. Ha az ISQ értéke meghaladja a 70 ISQ értéket, akkor az orvos tudja, hogy az implantátum stabil, és az implantátum azonnal terhelhető. Ha azonban az implantátum alacsony kezdeti ISQ-értékkel rendelkezik, akkor javasolt a további várakozás. Az oszteointegráció megteremti a szükséges stabilitást az implantátumnak.

 

Az IS3 rendszer eszközkészletének jellemzői
Az IS3 System eszközkészlet mindent tartalmaz, amire szüksége van egy implantátum pontos ISQ-olvasásának meghatározásához.

IS3 MulTipeg mérőfej: ez a mérőfej, amelyet behelyezünk a beültetett implantátumba. Az újrafelhasználható, kalibrált MulTipeg titánból készül, és akár 20-szor is felhasználható bármilyen eltérés nélkül. Optimális fizikai illeszkedést is biztosít.

MulTipeg vezető: a vezető a MulTipeg rögzítésére szolgál, az implantátumhoz 6-8 Ncm nyomatékkal húzza meg. Rozsdamentes acélból készül, újrahasználható és garantáltan legalább 100 autokláv ciklusban használható.

IS3 kézi egység: Sípoló hangot bocsát ki, amikor megkezdi a mérési folyamatot, egy másik hangot, amikor befejezte a mérést. Az egyszerűen olvasható ISQ érték egy másodperc múlva a kijelzőn jelenik meg.

Töltő: Az IS3 rendszert egy olyan töltővel együtt szállítják, amely tartalmazza a világhálózati csatlakozókkal kompatibilis adaptereket.

product-system-practical-use-01-01-1024x334

sale01

30 db ETIII NH implantátum vásárlása esetén
az  IS3 ISQ implantátum stabilitás mérő
AJÁNDÉK