Implantáció

Ebben a menüpontban részletesen ismertetjük az Osstem implantációs rendszer tulajdonságait kitérve a magas minőségű eszközök előnyeire. Képekkel és videókkal igyekszünk élvezetessé tenni az Osstem implantációs rendszer áttekintését.

Osstem implantációOsstem Implantáció: implantátum és implantálás: számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, melyek a megbízható primer stabilitást és sikeres osseointegráció megteremtését szolgálják. Az Osstem implantációs rendszer elsősorban a használat egyszerűségéről szól. A különböző Osstem implantátumok behelyezése azonos műtéti kazettával történik. Az Osstem egy általános sebészeti műszerkészletet kínál az egy- és kétfázisú implantációs beavatkozásokhoz. Az Osstem mérnökeinek és tudósainak folyamatos kutatómunkája és a fejlesztéseik eredményeként jött létre ez a készlet, mely orvosilag bevizsgált anyagokból készült, teljes egészében sterilizálható autokláv segítségével.

Taper kitAz implantátum behelyezése során több fúrót alkalmazunk, melyek különböző átmérővel és tulajdonságokkal rendelkeznek. Az Osstem fúrókat az Osstem implantátumokhoz alakították ki. A fúrók élessége és kiváló minősége lehetővé teszi akár 30 alkalommal történő felhasználásukat is.

Drill_3500pxFúróink fúró stopper-rel vannak ellátva.

Osstem Implantáció: implantátum és implantálás: széles skálája a legkülönbözőbb klinikai helyzetetekhez kínálnak megoldást ? akár egyetlen fog pótlásáról, akár csavarral rögzített vagy cementezett hidakról vagy overdenture jellegű megoldásokról is legyen szó. Továbbá az Osstem implantátumokat alkalmazhatjuk bármely sebészi vagy csont augmentációs beavatkozás során, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbakig. 2010_1206_TS_2010_1214Az Osstem implantátumok magas minőségű anyagokból készülnek, nagyon szigorú minőségi kontrollnak alávetve, 100%-os utólagos ellenőrzés mellett. Az Osstem implantátumok menetkialakítása magasabb primer stabilitást, ezáltal akár azonnali terhelhetőséget tesznek lehetővé. Rendkívül rövid időn belül, 6 hét múlva a beültetést követően már felhelyezheti a végső pótlást. Implantátumainkat behajthatja motoros adapterrel vagy nyomatékkulccsal.

Abutment_3000px_April2012Igaz, hogy az implantátumok különböző átmérővel bírnak (3.5mm, 4.00mm, 4.5mm, 5mm, 6mm, 7mm), mégis csak 2 különböző platform (mini és regular) felépítmény, lenyomatvételi csonk és ínyformázó csavar termékcsalád épül a különböző implantátum típusokra.
Csak két felépítmény méretből kell Önnek készletet tartania az előbb említett eszközökből, nem minden mérethez külön-külön.
Felépítményeink között megtalálhatók univerzális, esztétikus, szögkorrekciós (17°), anatómikus, transgingivális felépítmények, Multi-Unit (stég), gömbretenciós fej, Locator, és cirkón felépítmények is.

smartbuilderAz Osstem mérnökei és kutatói folyamatos kutatási és fejlesztési erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy az összes esethez kreatív megoldásokat és a lehető legkorszerűbb sebészeti készleteket használhassák, csontrepesztés, zárt sinus emelés, nyitott sinus emelés, csontregeneráció GBR titánhálóval.

AutobonAz Osstem élettartam garanciát vállal termékeire, így azokban a ritka esetekben, amikor az implantátumot elveszíti, ingyenesen cseréljük ki az implantátumot, amennyiben az Utókezelési Jelentés kérdőívet a kezelőorvos hiánytalanul kitölti, illetve terheléskor Osstem felépítményt használt.

Az Osstem kézikönyv bemutatja az Osstem implantátumok alapanyagát, gyártását és minőség-ellenőrzési folyamatát, melyek garanciák a magasabb, mint 98,8%-os sikerességi rátának. Ismerteti az implantátumok fajtáit és azok részletes leírásait. Tartalmazza az egyes implantátumokhoz tartozó protokoll előírásokat. Részletes ismertetést ad a műtéti eszközök tulajdonságairól és méreteiről úgy, mint a fúrókról, behajtó adapterekről és más műtéti eszközökről. A csomagolás módjáról, azok tartalmáról és a felbontások módjáról. Mindezt színes képekkel gazdagon illusztrálva, bár angol nyelven.