Dr. Sárosi Ákos

Mentor orvos

Fogorvos, dento-alveorális szájsebész, orvosigazgató

“Tisztában vagyok vele, hogy a legtöbben félelemmel tekintenek a fogászati kezelésekre, hiszen senki sem szereti megélni a kiszolgáltatottságot, hogy nem tudja, egészen pontosan mi történik majd vele a beavatkozás közben. Épp ezért nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a kezelés előtt nyugodt körülmények között, akár egy kávé mellett beszélgessek pácienseimmel, hogyan zajlik majd a fogászati tevékenység. Úgy vélem, hiába rohan körülöttünk a világ, a Europe Dentalnál e tekintetben megáll az idő. Mi nem sietünk. Van időnk a beavatkozás előtt egy beszélgetésre, van időnk a precíz, gondos munkavégzésre.

Mindnyájunkban élnek még kellemetlen gyermekkori élmények a fogászati kezelésekről, magam sem szívesen emlékszem vissza ezekre. Azóta szerencsére rengeteget fejlődött a fogorvosi szakma, és sokkal kevésbé fájdalmasak, illetve lehetnek fájdalommentesek a fogászati beavatkozások. Fogorvosi praxisomban arra törekszem, hogy az esetleges kellemetlenségeket minimálisra csökkentsem, ennek érdekében a legfejlettebb technikai eszközök segítségével végzem a kezeléseket, beleértve a speciális beavatkozásokat, például az implantálást, fogpótlást is.”

premium dental

Budapest

Elérhetőségek

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 20-22.

Elérhetőségünk:
Telefonszám: +36 (1) 225-3334
Mobil: +36 (30) 634-7729
Email: hello@premiumdental.hu

Fogászatunkat tömegközlekedéssel a Széll Kálmán tér felől a 156-os busszal éri el a legkönnyebben: a 156-os busz Dániel úti végállomásán leszállva 3 perc séta (280m).

5 db ingyenes vendégparkolóval állunk rendelkézésére, a parkolás a Szarvas Gábor úton és a környező utcákban is ingyenes.

Céges adatok
Szolgáltató: PREMIUM DENTAL Kft.
Adószám: 23754937-2-43

Szeretne üzenetet küldeni?

Küldje el kérdéseit, érdeklődését és a klinika felveszi Önnel a kapcsolatot.