Osstem központ

Innovációval és szakértelemmel megfelelni minden szintű klinikai igénynek

Az Osstem, több mint 2 000 alkalmazottjával mára kétség kívül tagja a világ 10 legnagyobb implantátumokat gyártó és forgalmazó vállalatainak a világon. Az Osstem célja nem más, mint 2023-ra világelső implantátumgyártó vállalattá válni a világon. A cég 1992-es alapítását követően mára valamennyi földrészen megtalálható, sőt piacvezetővé vált az ázsiai-csendes óceáni régióban, maga mögé utasítva a jelenleg legnagyobbnak tartott implantációs rendszerek valamennyiét, köztük a Nobelt és Straumann-t is. Termékeit, a kiemelt amerikai (Hiossen), német és dél-koreai minőség-ellenőrző – és kiszolgáló központokon keresztül exportálja a világ 60 országába, és birtokában van az összes szükséges KFDA, FDA, CE, ISO minősítés.
Osstem célja, hogy a legjobb minőséget biztosítsa minden egyes kezeléshez és a páciensek természetes életminőségének fenntartására egy esztétikailag értékes megoldást nyújtson.

Osstem, a világ egyik legnagyobb kutató-fejlesztő és oktatási központja

osstemAz Osstem a növekedés motorját és a fejlődés lehetőségét egyértelműen a kutatás-fejlesztés kiemelt támogatásában és annak elért eredményeiben, valamint a legmagasabb szintű szakmai háttér és oktatóközpont létrehozásában látja. A Cég arculatát és filozófiáját leginkább a fent említett törekvések tükrözik vissza, aminek köszönhetően mára az Osstem rendelkezik a világ egyik legnagyobb Implantológiai Oktató-és Tréning Központjával, az AIC-al (Advanced Dental Implant Research and Education Center).
Újításaival már több esetben bizonyította, hogy képes egyedülálló termékeket előállítani, így célja továbbra is a legmagasabb minőség és szolgáltatás biztosítása, a folyamatos innovációs kutatások fenntartása mellett.

Az Osstem egy online oktató oldalt is működtet felhasználói részére, ahol klinikai esettanulmányok és videók sokaságát teszik hozzáférhetővé, így orvosaik folyamatosan tanulhatnak és tapasztalatokat cserélhetnek egymással.

Osstem Világkonferenciák

Az Osstem minden évben világkonferenciát szervez. Érzékeltetve az események szervezettségét és nagyságát, legutóbb 12.000 orvos és disztribútor gyűlt össze és hallgatta meg az esemény előadásait. Természetesen év közben, a világkonferenciák mellett, több helyen lokálisan is, az éppen aktuális témáknak megfelelően szerveznek és tartanak szakmai konferenciákat. A helyi értékesítőinken keresztül biztosítunk gyors, egyszerűen használható klinikai megoldásokat minden esetre. Lépjen be Ön is az Osstem világába. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne többet megtudni arról, hogyan ismerhetné meg jobban az Osstem termékeket.