Bone Collector csontgyűjtő

AutoBoneCollector1AutoBone2Az Osstem Bone Collector csontgyűjtő eszköze nagy mennyiségű csontforgács biztonságos összegyűjtésére alkalmas innovatív eszköz. A segítségével a kinyert csont, alkalmas az ismert GBR technikák, vagy az Osstem által kifejlesztett Smart Builder nagy mennyiségű csontpótlási eljárások esetében történő felhasználására. Az Osstem Bone Collector csontgyűjtő rendszer speciális kialakítású, eltérő hosszal és átmérővel rendelkező fúrókat, és a hozzá tartozó stoppert, valamint a csont egyszerű eltávolítására alkalmas Bone Ejector-t tartalmazza. Osstem Bone Collector csontgyűjtő különlegessége, hogy a mélyen ívelt páros élek által összegyűjtött saját csont, biztosan rögzül a fúrót körülölelő – és a fúráskor felhelyezett, stopper által kialakított részben. Innen, a stopper eltávolítását követően, a benne kumulált csontrészek, az eltávolító eszköz egyszerű toló mozdulatával könnyedén hozzáférhetővé és felhasználhatóvá válnak.

AutoBone1Fúró méretei:
6- os átmérő: 14,9mm és 17,9mm hosszokkal
5-ös átmérő: 14,9mm és 17,9mm hosszokkal

Osstem Bone Collector csontgyűjtő további jellemzők:
A fúró egyedi páros-él kialakítása stabil fúrást, valamint hatékony hűtési eljárást biztosít. Előre tolt része, minimalizálja a vibrációt, és segíti az előfúrást. Ez fúrás közben kiváló irányíthatósággal  és iránytartással ruházza fel a terméket.

A kollektor használatának ajánlott fordulatszáma 300-600 rpm (első használat esetén 300 rpm beállítása javasolt). Érdekesség, hogy a kialakított fúró, akár 15 fokos fúrásszög tartása esetén is alkalmas a fentiekben leírt kritériumok mellett elvégezni, a kívánt mennyiségű és minőségű autológ csontrészek összegyűjtését.