Betegtájékoztató

Osstem betegtájékoztató, Implantátum Passport, Osstem garancia

 

Nézze meg Betegtájékoztató információs füzetünket, melyben röviden leírtuk az implantáció menetét és a lehetséges fogpótlási megoldásokat.

pacienstajekoztatoosstem

Az implantátum behelyezése után Ön kézbe kap orvosától egy úgynevezett Implantátum Passport-ot, egy kis füzetet. Ez tartalmazza a beavatkozással kapcsolatos összes lényeges információt, úgymint a behelyezett implantátum azonosítóját, méretét, típusát, a műtét idejét. Mindez az Ön érdekét szolgálja, hiszen tulajdonosa a dokumentum felmutatásával garanciális előnyöket élvez. Az Osstem élettartam garanciát vállal minden egyes beültetett implantátumára, amit a Implantátum Passport bemutatásával lehet kérni, igazolni és érvényesíteni.

Az orvosi jelentés és igazolás kézhez vétele után az Osstem díjmentesen megküldi kezelő orvosának a kért implantátumot, aki az átadott implantátummal elvégzi az Önnel egyeztetett beavatkozást.

A garancia csak akkor érvényesíthető, ha orvosa az implantátumra Osstem felépítmény helyez fel. További lényeges funkció, hogy amennyiben Önnek a jövőben bármikor, bármilyen célból kezelésre lenne szüksége az adott területen, a dokumentum (Osstem Implantátum Passport) felmutatásával valamennyi szükséges információt közölni tudja orvosával. Ez minden esetben komoly segítséggel bír és jelentősen csökkentheti a beavatkozás idejét és nehézségi szintjét. Ezért arra biztatjuk, az Ön érdekében: minden esetben kérje el, őrizze meg Implantátum Passportját!

implantpass

Implantációs képzések 2019

Akkreditált képzéseink:


Az implantációs fogpótlások alapjai
- 10 kredit pont

icon05Dátum: 2019.03.29. (péntek)
Részletek...

 


Esztétikum, intenzív implantációs protetika - 10 kredit pont

icon06Dátum: 2019.03.30. (szombat)

Részletek...


OSSTEM WORLD MEETING - Tokyo (Japán)

Dátum: 2019.05.11.-12. tokyo-101653

Részletek...